NBA

Αντετοκούνμπο: "Ο Μίντλετον έχει βάλει τέτοια σουτ, πιστεύουμε σε εκείνον"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο Game 1 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας (23/6/2021)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο Game 1 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας (23/6/2021) 2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Καλύτερη δουλειά στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ και στο αμυντικό ριμπάουντ θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέχεια της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ δήλωσε πως εμπιστεύεται απόλυτα τον Κρις Μίντλετον.

Σίγουρος πως οι Μπακς θα έχουν πολλές ευκαιρίες στη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που έχασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/6) από τους Χοκς δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak εξήγησε πως εμπιστεύεται την κλάση του Κρις Μίντλετον που αστόχησε στο σουτ για την παράταση και έκλεισε τον αγώνα με 0/9 από την περιφέρεια, είπε ότι πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά από τους Μπακς στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ και στο ριμπάουντ και τόνισε πως θα επιστρέψει σε δύο βράδια για να ισοφαρίσει στο 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Ο Μίντλετον είχε καλό σουτ, δεν το έβαλε, όμως από πλευράς εκτέλεσης, ήταν σπουδαία. Έχει βάλει τέτοια σουτ, πρέπει να ζήσουμε και στα εύστοχα και στα άστοχα. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στη σειρά, πιστεύουμε σε εκείνον. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ριμπάουντ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ, να τον δυσκολέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του. Ξέρουμε ότι είναι εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο ριμπάουντ, μας πήραν δύο-τρία επιθετικά, το ένα ήταν του Καπέλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να βελτιώσουμε.

Θα προσαρμοστούμε, δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε. Θα επιστρέψουμε για το Game 2, για να κερδίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί, όλα είναι θέμα προσπάθειας. Δεν θέλεις να χάνεις και να βρίσκεσαι πίσω, ποτέ δεν είναι εύκολο, πρέπει απλά να παλεύεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν χάνεις 2-0, μπορείς να επιστρέψεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η Ατλάντα έκανε καλή δουλειά στην εκτέλεση, πήγε στις βολές, είχαμε κι εμείς καλά σουτ που απλώς δεν μπήκαν".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ