NBA

Αντετοκούνμπο για Ντουράντ και Χάρντεν: "Ξυπνάνε, έρχονται στο γήπεδο και σκοράρουν 30 πόντους"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει μέσω Zoom κλήσης σε δημοσιογράφους
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει μέσω Zoom κλήσης σε δημοσιογράφους PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι οι Μπακς δεν είχαν άλλη επιλογή από το να δίνουν βοήθειες στο μαρκάρισμα των Ντουράντ και Χάρντεν, αφού είναι δύο παίκτες που σκοράρουν 30 πόντους με ευκολία.

Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Νετς, γνωρίζοντας την ήττα με 125-123, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά τον αγώνα λοιπόν, ο Γιάννης δεν μπορούσε να μην σταθεί στα προβλήματα που δημιουργούν οι Ντουράντ και Χάρντεν σε κάθε άμυνα.

Ο σταρ των Μπακς κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το γεγονός ότι οι Μπακς έδωσαν πολλές βοήθειες στο μαρκάρισμά τους, με τον Γιάννη να απαντά σχετικά: "Ντουράντ και Χάρντεν ξυπνάνε, έρχονται στο γήπεδο και βάζουν 30 πόντους. Αν δεν είσαι επιθετικός θα βάλουν 50 πόντους. Αν μπορούμε να περιορίσουμε κάποιον από τους δύο ή και τον Ίρβινγκ όταν επιστρέψει, μας δίνει μία ελπίδα να νικήσουμε".

Μιλώντας για το διάστημα που χάρη και στις δικές του βοήθειες ο Ντουράντ δεν ήταν εξίσου αποδοτικός στην δεύτερη περίοδο, ο Γιάννης τόνισε: "Σκέφτομαι να τον δυσκολέψω όσο γίνεται. Ξέρεις ότι θέλει να παίξει ένας με έναν. Πρέπει να στείλουμε σώματα πάνω του και να τον δυσκολέψουμε. Τον επηρεάσαμε λίγο στην δεύτερη περίοδο, αλλά στο τέλος βρήκε την λύση".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ