ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο αστειευόμενος προς δημοσιογράφους: "Δεν έχω χρόνο, να κάνουμε γρήγορα να πάω στο παιδί μου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο PRINTSCREEN/BUCKS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για πλάκα όταν συνάντησε τους δημοσιογράφους μετά από προπόνηση των Μπακς λέγοντας ότι δεν έχει χρόνο και μετά απάντησε γρήγορα σε μία δημοσιογράφο πριν αυτή ολοκληρώσει την ερώτησή της.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε εξαιρετική διάθεση μετά από την τελευταία προπόνηση των Μπακς όταν πήγε να μιλήσει στα ΜΜΕ και το έδειξε αυτό από την αρχή, κάνοντας πλάκα.

Ο "Greek Freak" εμφανίστηκε και είπε πριν ακόμα φτάσει στο μικρόφωνο ότι "παιδιά δεν έχω πολύ χρόνο επειδή πρέπει να πάω να φροντίσω το παιδί μου στο σπίτι, με χρειάζεται, οπότε ας κάνουμε γρήγορα". Τότε ήταν που μία δημοσιογράφος τον ρώτησε "Γιάννη πόσο ενθουσιασμένος είσα που..." με τον Γιάννη να την διακόπτει και να λέει "είμαι πολύ ενθουσιασμένος", πριν βάλει τα γέλια και πει "πλάκα κάνω".

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ