NBA

Αντετοκούνμπο: "Αντιμετωπίζουμε κάποιους από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο"

Αντετοκούνμπο: "Αντιμετωπίζουμε κάποιους από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο"

Καλύτερη δουλειά στην άμυνα θέλει να δει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 2 της σειράς με τους Νετς, ώστε οι Μπακς να πάρουν τη νίκη και να ισοφαρίσουν στο 1-1.

Έκανε ό,τι μπορούσε, σκόραρε 34 πόντους (14/19 δίποντα, 2/5 τρίποντα), μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκοψε δύο σουτ σε 35 λεπτά, στο τέλος της βραδιάς όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απογοητευμένος από την εικόνα των Μπακς στην άμυνα, στο Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Greek Freak εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως η εικόνα της ομάδας του έμοιαζε πολύ με εκείνη στο Game 1 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ, αυτή τη φορά όμως απέναντι στους Μπακς υπήρχε ένας αντίπαλος με περισσότερο επιθετικό ταλέντο. "Αν παίξουμε σκληρά στην άμυνα, θα βρούμε λύσεις και στην επίθεση γιατί έχουμε πολύ ταλέντο" είπε ο ηγέτης του Μιλγουόκι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Είχαμε το πλάνο μας, είχαν σπουδαίους παίκτες εκεί έξω. Τον KD, τον Ίρβινγκ, τον Τζο Χάρις. Προσπαθήσαμε να τους δυσκολέψουμε, όσο μπορούσαμε. Τα σουτ μας δεν μπήκαν, δεν παλέψαμε όσο σκληρά θέλαμε στην άμυνα. Ήταν μια εμφάνιση που έμοιαζε με εκείνη στο Game 1 με το Μαϊάμι. Δεν παλέψαμε σαν ομάδα, δεν παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στην επίθεση σε σχέση με την προηγούμενη.

Πρέπει να στήσω καλύτερα σκριν για τον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ, πρέπει να τους βρω χώρους, να τους πασάρω μετά από το αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να βρούμε ελεύθερα τρίποντα, πρέπει απλά να συνεχίσουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και θα είμαστε καλά, ελπίζω να είμαστε καλά. Στο Game 2 πιστεύω ότι θα σουτάρουμε καλύτερα, θα παίξουμε καλύτερη άμυνα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο Ίρβινγκ είναι ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στη Λίγκα, δεν μπορείς να βάζεις πολύ τα χέρια σου γιατί θα φορτωθείς με φάουλ. Όποιον κι αν πρέπει να μαρκάρω, προσπαθώ να του κάνω τη δουλειά δυσκολότερη.

Όταν δεν σουτάρουμε καλά, πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα. Τώρα αντιμετωπίζουμε κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες, κάποιους από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο. Έχουν τον Τζο Χάρις, έναν από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί, για να παίξουμε σκληρά. Επιθετικά θα βρούμε τις λύσεις, έχουμε πολύ ταλέντο, μπορούμε να επιτεθούμε, να εκτελέσουμε, το σημαντικό είναι να αμυνθούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Αν βρούμε λύσεις στην άμυνα, θα βρούμε τρόπους και στην επίθεση".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ