ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανοιχτό το θέμα Ιτούδη στην Εθνική Ανδρών, δεν έχει δώσει το ΟΚ η ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Eurobasket 2022, ωστόσο προς το παρόν η ΤΣΣΚΑ δεν έχει δώσει το δικό της ΟΚ και το θέμα παραμένει στον "αέρα".

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται προ των Πυλών της Εθνικής Ανδρών, όπως είχε αναφέρει ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου. Ενώ όμως τα έχει βρει σε όλα με την ΕΟΚ, εντούτοις δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνια λόγω ΤΣΣΚΑ.

Προς το παρόν η ρωσική ομάδα δεν έχει συμφωνήσει να αφήσει τον Έλληνα τεχνικό να αναλάβει την Εθνική Ανδρών στο Eurobasket στο 2022, για αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι επίσημο από τον Βαγγέλη Λιόλιο στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (28/9).

Ο τεχνικός των πρωταθλητών της VTB League έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει πλάνα μαζί με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα λυθεί αυτό το θέμα και θα δοθεί το ΟΚ από την ρωσική ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου προκρίθηκε και η λύση του Στέφανου Δέδα για την ομάδα των "παραθύρων", ώστε να υπάρχει μία ομαλή συνεργασία, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ αποτέλεσε πρόταση του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποιος ήθελε εξ αρχής να τον συμπεριλάβει στο τεχνικό επιτελείο του στο Eurobasket 2022.

Πλέον αυτό που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την ΤΣΣΚΑ για το θέμα της διαθεσιμότητας του Ιτούδη, κάτι που για να συμβεί είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί και μία ακόμα προσέγγιση από την πλευρά της ΕΟΚ στο μέλλον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ