NBA

Ανησυχία στους Νάγκετς, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο ο Μάρεϊ

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πεσμένος στο παρκέ
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πεσμένος στο παρκέ PRINTSCREEN

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα των Νάγκετς με τους Γουόριορς, με το Ντένβερ να κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα.

Όλη σεζόν των Νάγκετς κρέμεται αυτή τη στιγμή σε μία κλωστή. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ τραυματίστηκε το αριστερό γόνατο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τους Γουόριορς (ήττα με 116-107), με το Ντένβερ να ελπίζει ότι ο σταρ του δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Καναδός γκαρντ τραυματίστηκε όταν σε μία προσπάθειά του να διεισδύσει προς το καλάθι ξαφνικά βρέθηκε στο παρκέ σφαδάζοντας από τον πόνο. Αμέσως επικράτησε παγωμάρα στο γήπεδο, αφού Μάρεϊ έδειχνε να υποφέρει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας λίγο αργότερα.

Οι Νάγκετς δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την σοβαρότητα του τραυματισμού του Καναδού, αφού περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Αν ωστόσο έχει κάτι σοβαρό, τότε αλλάζουν τα πάντα στο Ντένβερ στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον τίτλο.

Την φετινή σεζόν ο Μάρεϊ έχει 21.3 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 35 λεπτά συμμετοχής, όντας δεύτερος σκόρερ, πασέρ και "κλέφτης" του Ντένβερ πίσω από τον Νίκολα Γιόκιτς.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ