ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Ανησυχία στους Γουόριορς για την απόφαση του Γουίγκινς να μην εμβολιαστεί

Ο Άντριου Γουίγκινς των Γουόριορς
Ο Άντριου Γουίγκινς των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντριου Γουίγκινς έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί ακόμα με τους Γουόριορς να έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν λόγω των κανόνων που ισχύουν στο Σαν Φρανσίσκο για τον κορονοϊό.

Η επιλογή του Άντριου Γουίγκινς να μην εμβολιαστεί μέχρι να γίνει υποχρεωτικό έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στους Γουόριορς λόγω των κανόνων για τον κορονοϊό που ισχύουν στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, η ομάδα πλέον δεν μπορεί να είναι βέβαιη για την διαθεσιμότητα του Γουίγκινς εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς σύμφωνα με όσα ισχύουν έως τώρα, για να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τους παίκτες, με τον Γουίγκινς να έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί, τουλάχιστον για την ώρα.

Από την άλλη το ΝΒΑ δεν υποχρεώνει τους παίκτες να εμβολιαστούν κάτι που δεν ισχύει όμως και με την πόλη του Σαν Φρανσίσκο του οποίου οι κανόνες επιβάλλουν τον εμβολιασμό προκειμένου να εισέλθει κάποιος (είτε παίκτης, είτε θεατής), στην αρένα. Σύμφωνα με πηγές της λίγκας, το ΝΒΑ έχει τη δυνατότητα να τον απαλλάξει, όμως το Σαν Φρανσίσκο από την πλευρά του έχει τη δυνατότητα να απορρίψει το αίτημα εξαιτίας των κανόνων μέσα στην πόλη.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ