NBA

Άναψε φωτιές ο Μπιλ: "Θέλω να νικάω και οι Γουίζαρντς πρέπει να μου δείξουν ότι θέλουν το ίδιο"

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ σε αγώνα των Γουίζαρντς με τους Χιτ την σεζόν 2019/20
Ο Μπράντλεϊ Μπιλ σε αγώνα των Γουίζαρντς με τους Χιτ AP PHOTO/NICK WASS, FILE

Ο Μπράντλι Μπιλ δήλωσε πως ο πρώτος στόχος του παραμένει να νικάει και πως οι Γουίζαρντς οφείλουν να του δείξουν ότι θέλουν το ίδιο.

Ηταν πριν την έναρξη της περσινής σεζόν όταν ο Μπράντλι Μπιλ επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό του με τους Γουίζαρντς μέχρι το 2022, έχοντας player option για το 2023. Έναν χρόνο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα: Θέλει οι Γουίζαρντς να του δείξουν ότι θέλουν να νικούν.

Ο σταρ της Γουάσινγκτον παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του και της επιλογές του να βάλει player option στο συμβόλαιό του που του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το 2022, όντας ξεκάθαρος.

"Σκεφτόμουν αν θέλω να μείνω και να χτιστεί μία ομάδα γύρω μου ή να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να... ελέγξει τα νερά και να μείνω ελεύθερος (σ.σ το 2021). Οπότε ακολούθησα την μέση λύση" δήλωσε αρχικά ο Μπιλ, για να προσθέσει με νόημα:

"Υπέγραψα ένα συμβόλαιο που μου έδινε την δυνατότητα να έχω ευελιξία, επειδή, στο τέλος της ημέρας, θελω να νικάω. Και θέλω η ομάδα να μου δείξει ότι θέλει να νικάμε. Θελω να δω σε τι κατάσταση θα είναι και ο Τζον Γουόλ (σ.σ έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμου). Πάντα υπάρχει λοιπόν η ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά".

Κλείνοντας, ο Μπιλ ήταν ξανά ξεκάθαρος σχετικά με τον λόγο που επέλεξε να βάλει player option στο συμβόλαιό του: "Ήθελα να προστατέψω τον εαυτό μου, οπότε ήμουν λίγο εγωιστής όταν επέκτεινα το συμβόλαιό μου, αλλά παράλληλα ήθελα να έχω ευελιξία αν η ομάδα δεν νικάει αν αποφασίσω να αποχωρήσω".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ