ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε: Αποσύρθηκε από την δράση ένας εκ των τριών διαιτητών του Game 3

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε: Αποσύρθηκε από την δράση ένας εκ των τριών διαιτητών του Game 3
FENERBAHCE.ORG

Η απόφαση της Ομοσπονδίας της Τουρκίας να τιμωρήσει τους διαιτητές του Game 3 των ημιτελικών της Αναντολού Εφές με την Φενέρμπαχτσε οδήγησε έναν εξ αυτών στην απόφαση να αποσυρθεί από την διαιτησία ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κάθε μέρα προκύπτει και κάτι καινούριο στην σειρά της Αναντολού Εφές με την Φενέρμπαχτσε, με τις εξελίξεις να τρέχουν μετά τα όσα έγιναν στο Game 3 των ημιτελικών της τουρκικής λίγκας.

Με το θέμα της διαιτησίας του αγώνα να έχει πάρει μεγάλη έκταση μετά την ανακοίνωση της Φενέρ και την κίνηση του Δημήτρη Ιτούδη να πάει με λαπτοπ στις δηλώσεις του, κάτι που οδήγησε την Ομοσπονδία στην απόφαση να δικαιώσει την "τσιμ-μπομ" με ανακοίνωσή της και να τιμωρήσει τους διαιτητές, τώρα έγινε γνωστή ακόμα μία είδηση: Ένας εκ των τριών διαιτητών του Game 3 αποφάσισε να αποσυρθεί από την διαιτησία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Ο λόγος για τον Αϊτιγκ Εκτί, ο οποίος με δήλωση που μοίρασε στα τουρκικά ΜΜΕ έκανε γνωστή την απόφασή του, δηλώνοντας ότι θεώρησε απαράδεκτο ότι η ίδια η Ομοσπονδία ανέφερε στην ανακοίνωση της ότι τα σφυρίγματα των διαιτητών έκριναν τον νικητή.

"Όντας ένας διαιτητής με εμπειρία 30 χρόνων, λυπάμαι από την απόφαση της τιμωρίας που πήρε η Ομοσπονδία. Η φράση ότι "τα σφυρίγματα των διαιτητών επηρέασαν το αποτέλεσμα" είναι απαράδεκτη για εμάς που είμαστε υπεύθυνοι για ένα δίκαιο παιχνίδι" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εκτί στην δήλωσή του, ρίχνοντας τίτλους τέλους στην διαιτητική του καριέρα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ