ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής ανανέωσε με Σκουρτόπουλο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη διάρκεια τάιμ άουτ στον πάγκο του Ηρακλή
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη διάρκεια τάιμ άουτ EUROKINISSI

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ηρακλή και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον "Γηραιό" ανακοινώνει την ανανένωση της συνεργασίας τους.

Την ομάδα του Ηρακλή θα συνεχίζει να προπονεί και τη νέα σεζόν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι και τη σεζόν 2021-22.

Ο πολύπειρος 55χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του "Γηραιού" τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από τους Βαγγέλη Ζιάγκο και Αστέριο Καλύβα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας μας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόδωρο Δρακόπουλο σήμερα στην Αθήνα, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημήτρη Καρβέλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την σεζόν 2021-2022.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και η μεταβατική περίοδος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ