ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Αμπρίνες για την κατάθλιψη: "Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιους μιλώντας για αυτό, θα το κάνω"

Ο Αμπρίνες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα για την EuroLeague 2020/21
Ο Αμπρίνες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε ξανά για την περίοδο που έπασχε από κατάθλιψη, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να το κάνει για να βοηθήσει κόσμο που περνάει τα ίδια.

Ο Άλεξ Αμπρίνες εξακολουθεί να μιλάει ανοιχτά για την περίοδο που είχε κατάθλιψη και πάλευε με έναν τοίχο. Και έχει λόγο για αυτό: Θέλει να βοηθήσει ανθρώπους που περνάνε το ίδιο.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε στο κανάλι της EuroLeague για την εποχή που είχε κατάθλιψη όταν βρισκόταν στο ΝΒΑ τονίζοντας πως "αν μπορέσω να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους με το να μοιράζομαι την εμπειρία μου, τότε θα το κάνω".

Αναφερόμενος στο πώς αισθανόταν εκείνη την περίοδο, ο Αμπρίνες επανέλαβε κάτι που είχε πει και στο παρελθόν: "Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω και να φύγω. Παίζω και αγαπάω αυτό το παιχνίδι όλη μου την ζωή και δεν ήθελα καν να ακουμπήσω την μπάλα. Ήταν τρεις δύσκολοι μήνες".

Ακολούθως, ο άλλοτε παίκτης των Θάντερ είπε: "Μπορείς να γυρίσεις τον αστράγαλό σου, να έχεις πονοκέφαλοή κάτι άλλο. Αν έχει όμως αυτού του είδους την κατάθλιψη είναι το ίδιο. Το μυαλό σου σου είναι μέρος του σώματός σου".

Κλείνοντας, ο Αμπρίνες τόνισε ότι στην Μπαρτσελόνα έχει βρει τον εαυτό του: "Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Βαρκελώνη πριν πάω στο ΝΒΑ οπότε είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ. Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να παίζω ξανά μπάσκετ για την Μπαρτσελόνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ