NBA

All Star Game 2021: Τα καλύτερα των team ΛεΜπρόν και team Ντουράντ

All Star Game 2021: Τα καλύτερα των team ΛεΜπρόν και team Ντουράντ
NBA TWITTER

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των team ΛεΜπρόν και team Ντουράντ, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (VIDEO).

Tο NBA All-Star Game 2021 είχε δοθεί αρχικά στην Ιντιανάπολις, όμως η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε στην πόλη να διοργανώσει τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, με την Ατλάντα να είναι αυτή που παίρνει την σκυτάλη, για τον αγώνα και τους διαγωνισμούς την Κυριακή 7 Μαρτίου (03:00 ώρα Ελλάδας).

Οι δύο ομάδες, team ΛεΜπρόν και team Ντουράντ, είναι πανέτοιμες να προσφέρουν σε μία τόσο δύσκολη εποχή, θέαμα και χαμόγελο στους θεατές, με τον "Βασιλιά" να κατέχει το απόλυτο, καθώς, τρεις φορές που ήταν ο ένας εκ των δύο αρχηγών σε All Star Game, αναδείχθηκε νικητής. Από την άλλη, ο Κέβιν Ντουράντ, θα προσπάθήσει να σπάσει το σερί αυτό, έχοντας στο πλάι του μεγάλους παίκτες, όπως φυσικά και ο ΛεΜπρόν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς) θα βρίσκεται στην πεντάδα της δικής του ομάδας μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μπακς) που γίνεται για πέμπτη φορά All Star, αλλά και τους Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) και Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς). Ενώ θα βρίσκονται επίσης οι Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κρις Πολ (Σανς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) και Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), με προπονητή τον Κουίν Σνάιντερ των Τζαζ.

Όσο για την ομάδα του Ντουράντ, θα βρίσκονται οι Κάιρι Ίρβινγκ (Νετς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς). Ενώ στον πάγκο θα είναι οι Τζέιμς Χάρντεν (Νετς), Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Ντόνοβαν Μίτσελ, Μάικ Κόνλεϊ (Τζαζ) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ). Προπονητής θα είναι ο Ντοκ Ρίβερς των Σίξερς.

Δείτε εδώ τα καλύτερα της team ΛεΜπρόν:

Δείτε εδώ τα καλύτερα της team Ντουράντ:

ΔΕΙΤΕ τις 12άδες Ανατολής και Δύσης

ΔΕΙΤΕ τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς

Photo Credits: NBA/Twitter

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ