ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ

All in οι Σικάγο Μπουλς για την 1η επιλογή στο 2020 NBA Draft

Ο Ότο Πόρτερ πανηγυρίζει καλάθι του
Ότο Πόρτερ - Σικάγο Μπουλς AP PHOTOS

Αποφασισμένοι να τραβήξουν τη σκανδάλη για να πάρουν την πρώτη επιλογή στο 2020 NBA Draft είναι οι Σικάγο Μπουλς, που κουράστηκαν στην αφάνεια και θέλουν να γυρίσουν στην ελίτ της Ανατολής.

Ο Αρτούρας Καρνισόβας δεν έχει σηκώσει απλώς τα μανίκια του, έχει αρχίσει να γίνεται και... επιθετικός με στόχο οι Μπουλς να κάνουν βήματα προς τα εμπρός και να επιστρέψουν τα επόμενα χρόνια στην ελίτ της Ανατολικής Περιφέρειας και την κορυφή του ΝΒΑ.

Ο Λιθουανός ανέλαβε πρόσφατα τον ρόλο του Προέδρου και τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες σημαντικών και έγκυρων media των ΗΠΑ, είναι αποφασισμένος να τραβήξει τη σκανδάλη και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάρει την πρώτη επιλογή στο 2020 NBA Draft από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ή τη δεύτερη από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Ταύροι κέρδισαν την τέταρτη επιλογή στη διαδικασία που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου (έχει προγραμματιστεί για τις 18/11) και λέγεται πως θα την προσφέρουν μαζί με κάποιο ή κάποια συμβόλαια για να ανέβουν θέσεις και να διεκδικήσουν τα κορυφαία ταλέντα της φετινής "φουρνιάς".

Ποιον θα μπορούσαν να δώσουν και ποιος θα ήταν ελκυστικός για τους Τίμπεργουλβς ή τους Γουόριορς; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, καθώς ο Ζακ ΛαΒίν (19.5 εκατομμύρια δολάρια) μάλλον είναι untouchable, παίκτες όπως οι Θαντ Γιανγκ - Τόμας Σατοράνσκι δεν θεωρούνται "λαβράκια" (η Μινεσότα ψάχνει πάντως κοντό και ο Τσέχος ίσως τους κάνει τη δουλειά), ενώ οι νεαροί Κόμπι Γουάιτ - Λάουρι Μάρκανεν - Γουέντελ Κάρτερ είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας του Σικάγο.

Υπάρχει πάντως και η περίπτωση του Ότο Πόρτερ που έχει λαμβάνειν 28.489.238 δολάρια για τη σεζόν 2020/21 αν κάνει opt-in, πριν βγει στο τέλος της επόμενης περιόδου στην αγορά ως unrestricted free agent.

Οι Μπουλς είναι έτοιμοι για το βήμα προς τα εμπρός, θέλουν να στηριχθούν στους Κόμπι Γουάιτ, Ζακ ΛαΒίν, Λάουρι Μάρκανεν, Γουέντελ Κάρτερ και αν πάρουν την πρώτη ή τη δεύτερη επιλογή μάλλον θα στοχεύσουν τον Άντονι Έντουαρντς που δείχνει ο πιο έτοιμος από τη φετινή κλάση για να παίξει άμεσα και να ανεβάσει την ομάδα που θα επενδύσει σε εκείνον επίπεδο.

Θυμίζουμε ότι προπονητής των Μπουλς έγινε πρόσφατα ο Μπίλι Ντόνοβαν.

TAGS ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ