NBA

Άιζακ: "Δεν μετανιώνω που έπαιξα στη φούσκα, παρά τον τραυματισμό μου"

Ο Τζόναθαν Άιζακ σε προσπάθειά του σε αγώνα των Μάτζικ με τους Κινγκς την σεζόν 2019/20
Ο Τζόναθαν Άιζακ σε προσπάθειά του σε αγώνα των Μάτζικ με τους Κινγκς KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Τζόναθαν Άιζακ δήλωσε ότι παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στην επανεκκίνηση της σεζόν του ΝΒΑ δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αγωνιστεί.

Ο Τζόναθαν Άιζακ ήταν ο μεγάλος άτυχος των Μάτζικ - και όχι μόνο - αφού στην επανεκκίνηση της σεζόν του ΝΒΑ στην "φούσκα" τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (ρήξη χιαστού). Ενώ όμως αρκετός κόσμος υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να βιαστεί να επιστρέψει επειδή προερχόταν από τραυματισμό, ο ίδιος δεν μετανιώνει για την απόφασή του.

Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε στο "The Athletic", στην πρώτη συνέντευξή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ήταν ξεκάθαρος: Δεν πιστεύει ότι βιάστηκε να επιστρέψει, παρά απλώς ήταν άτυχος.

"Δεν πιστεύω ότι βιάστηκα. Ήμουν έτοιμος και δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Όποιος με είδε να παίζω τότε το καταλάβαινε ότι ήμουν εντάξει. Ήμουν σε σπουδαία φυσική κατάσταση, αν και έψαχνα ρυθμό, αλλά πηδούσα πιο ψηλά από ποτέ στην ζωή μου" δήλωσε αρχικά ο Άιζακ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Δεν μετανιώνω που επέστρεψα, ούτε για το γεγονός ότι αγωνίστηκα στην "φούσκα". Εμπιστεύτηκα το επιτελείο της ομάδας και πήραμε μία απόφαση. Ήμουν έτοιμος και ήταν απόφασή μου, την οποία και ακολούθησα και χαίρομαι που το έκανα".

Κλείνοντας, ο Άιζακ τόνισε ότι κέρδισε πολλά από το διάστημα που έμεινε στην "φούσκα" παρά τον τραυματισμό του: "Αν κάποιος μιλάει για ένα θέμα κατόπιν εορτής, τότε έχει πάντα δίκιο. Αν μου ελεγαν πως αν έπαιζα υπήρχε πιθανότητα να πάθω ρήξη χιαστού ίσως να έπαιρνα διαφορετική απόφαση, αλλά δεν θα την έπαιρνα αυτόματα. Με το να είμαι στην "φούσκα" μπόρεσα να υποστηρίξω κάποια πράγματα που ήθελα. Μίλησα για θέματα που με απασχολούσαν, ήμουν με τους συμπαίκτες μου και αυτό δεν θα το άλλαζα με τίποτα".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ