NBA

Ο Αϊζάια Τόμας θα παίξει με την Team USA τον Φεβρουάριο με φόντο το ΝΒΑ

Ο Αϊζάια Τόμας με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς
Ο Αϊζάια Τόμας με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς Ⓒ 2020 NICK WASS / ASSOCIATED PRESS

Ο Αϊζάια Τόμας δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει την Team USA στα προκριματικά του AmeriCup τον Φεβρουάριο, σε μια προσπάθεια να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ πως είναι απολύτως υγιής.

Μετά από μία πολύ δύσκολη τριετία, που τον βρήκε να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και να περνάει το μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης, ο Αϊζάια Τόμας είναι πλέον έτοιμος να ξαναπατήσει το παρκέ. Ο αριστερόχειρας γκαρντ, που πριν από τρεις μήνες μίλησε για το πώς ζούσε καθημερινά με τον πόνο να αποτελεί κομμάτι της ημέρας του, δήλωσε "παρών" για τα παιχνίδια της Team USA στα προκριματικά του AmeriCup τον Φεβρουάριο.

Ο λόγος; Προφανής! Θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο πως αφενός είναι απολύτως υγιής, αφετέρου σε καλή κατάσταση, με στόχο να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο για την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Αυτός είναι άλλωστε ο μεγάλος του στόχος.

Στην πορεία του στο ΝΒΑ, μέχρι το 2019/20, είχε παίξει σε 525 παιχνίδια, μετρώντας 18.1 πόντους, 5 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Είναι ξεκάθαρο βέβαια πως από το 2017/18 κι έπειτα, δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που ενθουσίαζε το κοινό του ΝΒΑ για μια τετραετία.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ