ΑΕΚ

Αγγέλου: "Επιθετική και μοντέρνα ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Αγγέλου: "Επιθετική και μοντέρνα ομάδα ο Παναθηναϊκός"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League μίλησε ο κόουτς της Ένωσης, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος μάλιστα στάθηκε στον μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού και αντιμετώπισης των "πρασίνων".

"Ο Παναθηναϊκός έχει μια ταυτότητα και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Είναι μια ομάδα μοντέρνα χτισμένη και παίζει ισραηλινό μπάσκετ. Στηρίζεται στις γρήγορες επιθέσεις και τα επιθετικά ριμπάουντ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει δημιουργούς από σουτέρ".

Και συνέχισε: "Εμείς έχουμε προβλήματα, προσπαθούμε όμως να βρούμε δομή και ρόλους. Η ΑΕΚ στηρίζεται στους σκόρερ της, αλλά δεν υπολογίζουμε τον Λάνγκφορντ και πρέπει να προσαρμοστούμε. Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Μέρφι, αλλά εμείς θα πάμε με το νόμο του Έντι Μέρφι. Αντιμετωπίζουμε το πράγμα με χαμόγελο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα από την ομάδα. Πιστεύω πως ο αριθμός των κατοχών θα κρίνει πολλά στη σειρά και φυσικά η ποιότητα, που έχει σχέση με την έξτρα πάσα και το σουτ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ