GAME NIGHT

Αγγελόπουλοι στη Game Night: "Στις 9 Φεβρουαρίου πιστέψαμε ότι θα πάμε στο Final Four"

Αγγελόπουλοι στη Game Night: "Στις 9 Φεβρουαρίου πιστέψαμε ότι θα πάμε στο Final Four"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στη Game Night, εξηγώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Σπύρο Καβαλιεράτο πώς γύρισε ο διακόπτης για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκαν στη Game Night, λίγη ώρα μετά από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν επίσης στη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στην στιγμή που κατάλαβαν πως γύρισε οριστικά ο διακόπτης με φόντο τους μεγάλους αγώνες της 19ης και της 21ης Μαΐου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στη Game Night:

"Έτσι είναι, ο τίτλος στο Κύπελλο Ελλάδος έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το σημερινό επίτευγμα, γιατί τέτοιο είναι, σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση. Η Μονακό ήταν πρωτοεμφανιζόμενη και μας έφτασε στα όριά μας. Μέχρι το τελευταίο ενάμιση λεπτό δεν είχε κριθεί η πρόκριση. Κοιτάμε τον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές" ενώ σε ερώτηση για το πότε πίστεψε στην πρόκριση στο Final Four, απάντησε:

"Ειδικά στην αρχή της χρονιάς δεν περιμέναμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα ήμασταν στην τετράδα ανεξαρτήτως όσων έγιναν με τις ρωσικές ομάδες. Σιγά σιγά χτιζόταν όλο αυτό. Αυτό που συζητούσαμε μετά από κάθε νίκη στην EuroLeague, ήταν να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έτσι και τώρα, κοιτάμε αυτό που έρχεται με την Αναντολού Εφές".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: "Το Κύπελλο βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει ως εδώ, απελευθέρωσε την ομάδα. Έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Ναι μεν υπήρχε άγχος σήμερα, αλλά το ένα φέρνει το άλλο. Το Κύπελλο έφερε τον άθλο και πάμε για άλλα. Αν πρέπει να απαντήσουμε συγκεκριμένα, θα πω στις 9 Φεβρουαρίου που κερδίσαμε εδώ την Αναντολού Εφές στην παράταση με το τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Εκεί συζητήσαμε και είδαμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει, όταν κερδίζεις με τέτοια εξέλιξη, με τέτοιο τρόπο. Νομίζω εκεί γύρισε ο διακόπτης".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ