ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός, χαρούμενοι που προσφέρουμε"

Αγγελόπουλοι: "Ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός, χαρούμενοι που προσφέρουμε"

Αισιόδοξοι για την πορεία της χρονιάς, ευχαριστημένοι από την έως σήμερα εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και από την ευκαιρία που έχουν να βοηθήσουν την κοινωνία δήλωσαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (VIDEO).

Χαρούμενοι που υποστηρίζουν την κοινωνία, το ΕΣΥ και όποιον έχει ανάγκη στον καιρό της πανδημίας δήλωσαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού το βράδυ της Δευτέρας (30/11) στο ΣΕΦ. Οι χρηματοδότες της ομάδας παραδέχθηκαν πως είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής εικόνα της στη EuroLeague και με ένα στόμα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την επίτευξη του αρχικού στόχου που είναι η είσοδος στην οκτάδα της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προέδρων της ΚΑΕ:

"Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, είναι φιλανθρωπικοί αγώνες. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Είναι ευκαιρία να δει όλη η Ελλάδα σε ελεύθερη μετάδοση την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στην κοινωνία. Φιλικά θα παίζαμε, αλλά είναι αλλιώς να παίζεις και να σε βλέπει όλη η Ελλάδα. Τώρα είμαστε όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, ό,τι κι αν κάνεις είναι λίγο. Αθλητισμός και κοινωνία είναι ένα πράγμα, είναι ένα. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Καλά έχουμε πάει έως τώρα, εκτός από την ήττα από τη Ζάλγκιρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Δεν υπάρχουν έδρες, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Πάμε πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ