ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Κολόμ, αμφίβολος με Τρεβίζο, κινδυνεύει να μην έχει πόιντ γκαρντ η "Ένωση"

Ο Κίνο Κολόμ με την φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Κίνο Κολόμ με την φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Τα προβλήματα συνεχίζουν να μαζεύονται στην ΑΕΚ, αφού ο Κίνο Κολόμ είναι αμφίβολος για τον σημερινό (19/10) αγώνα με την Τρεβίζο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) λόγω ίωσης. Κινδυνεύει να παραταχθεί χωρίς πόιντ γκαρντ η "Ένωση", αφού εκτός είναι και ο Φλιώνης.

Ο Κίνο Κολόμ έχει ίωση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον σημερινό (19/10 αγώνα με την Τρεβίζο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός γκαρντ είχε δύσκολο βράδυ και ο οργανισμός του εξαντλήθηκε. Αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύει πλέον η "Ένωση" να παραταχθεί χωρίς πλέι-μέικερ κόντρα στην ιταλική ομάδα, αφού εκτός έχει τεθεί και ο έτερος πόιντ γκαρντ της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνης. Υπενθυμίζεται ότι εκτός έχει τεθεί λόγω τραυματισμού και ο Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο Κολόμ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ