ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τι ισχύει με Πλάθα και το σαφάρι για την ανεύρεση προπονητή που συνεχίζεται

Ο Ζοάν Πλάθα
Ο Ζοάν Πλάθα INTIME SPORTS

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για την ανεύρεση του νέο προπονητή της ΑΕΚ, με την Ένωση να χτενίζει την ξένη αγορά και να επιμένει εκεί για δύο λόγους. Τι ισχύει για τον Χοάν Πλάθα.

Το σαφάρι για την ανεύρεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στην Ένωση, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Καντζούρη, είχαν προσανατολιστεί στην ισπανική αγορά, ωστόσο, πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η επέτειος των 100 χρόνων και είναι μια σημαδιακή σεζόν για την ιστορία του συλλόγου, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει στα Άνω Λιόσια ένα μεγάλο όνομα από το εξωτερικό.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Χοάν Πλάθα, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για την ολοκλήρωση αυτού του deal και για την ώρα δεν προκύπτει κάτι παραπάνω. Από την άλλη, το όνομα του Πέδρο Μαρτίνεθ, το οποίο είχε επίσης ακουστεί προ καιρού, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι.

Να σημειωθεί δε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να βρεθεί ένας τεχνικός ο οποίος θα υπηρετεί το γρήγορο μπάσκετ και θα είναι διατεθειμένος να επενδύσει χρόνο στη βελτίωση των (νέων) παικτών. Θυμίζουμε ότι στο δυναμικό της ΑΕΚ έχουν προστεθεί δύο τέτοιες περιπτώσεις, αυτή του Ζώη Καράμπελα, κι εκείνη του Όμηρου Νετζήπογλου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ