ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θα τιμήσει τον Μπουρούση στον αγώνα με την Καρδίτσα

2  2021-2022 /   -  (  / EUROKINISSI)
2 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι πριν από τον αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα (9/10, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) θα τιμήσει τον Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του στην ομάδα και στο άθλημα του μπάσκετ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι προσπαθεί να τιμάει το παρελθόν της. Η τελευταία κίνηση ήρθε μέσα από την ανακοίνωση ότι στον αγώνα με την Καρδίτσα για την πρεμιέρα της Basket League θα τιμήσει τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ - και νυν πρόεδρος της Καρδτίσας - ανδρώθηκε μπασκετικά στην "Ένωση", η οποία θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι δεν έχει ξεχάσει όσα πρόσφερε στον σύλλογο, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (09/10, 19:15) με αντίπαλο την Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, θα τιμηθούν από την οικογένεια της «Βασίλισσας»:

-Ο Γιάννης Μπουρούσης, πρώην αθλητής της Ομάδας μας, και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΕ, για την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά και για τη διεθνούς εμβελείας συμβολή του στην ελληνική Καλαθοσφαίριση.

-Η Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για την πρωταθληματική άνοδο στη Basket League και τη διαρκή συμβολή της στην προώθηση του Φίλαθλου Πνεύματος".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ