ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφωνία με Κόνιαρη

Ο Αντώνης Κόνιαρης ενόσω έπαιζε στον Ολυμπιακό
Ο Αντώνης Κόνιαρης ενόσω έπαιζε στον Ολυμπιακό INTIME

Ο Αντώνης Κόνιαρης πρόκειται να γίνει μέλος ενός κλειστού κλαμπ παίκτων που έχουν αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και αισίως στην ΑΕΚ, ως μια επιλογή του Στέφανου Δέδα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του "Δικεφάλου".

Η ΑΕΚ έψαχνε άλλον έναν πόιντ γκαρντ με καλό σουτ και η περίπτωση του Αντώνη Κόνιαρη απασχόλησε τον Στέφανο Δέδα. Ύστερα από την παρουσία του σε Ομπραντόιρο και Ιωνικό, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο 23χρονος Χανιώτης ήταν ελεύθερος να βρει νέο επαγγελματικό σταθμό και η προσέγγιση της Ένωσης τον έκανε ν' αποδεχθεί την πρόταση ένταξης στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ.

Φυσικά ο Κόνιαρης θα ενεργοποιηθεί αφότου ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ως συνέχεια της επέμβασης στο γόνατο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στον πρόσθιο χιαστό πριν από τέσσερις μήνες (τέλη Μαρτίου). Εκτιμάται ότι στη δράση θα επανέλθει τον Οκτώβριο.

Από τη στιγμή που ο νεαρός περιφερειακός αγωνιστεί με την ΑΕΚ θα γίνει εξ αυτών που έχουν φορέσει τη φανέλα των τεσσάρων εκ των πέντε κορυφαίων ομάδων του ελληνικού μπάσκετ. Είχε αρχίσει από το ΠΑΟΚ, στον οποίο επέστρεψε μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία φόρεσε τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών. Ξεχωριστό, αν μη τι άλλο, επίτευγμα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ