ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα διαρκείας με προνόμια για γυναίκες και οικογένειες

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα διαρκείας με προνόμια για γυναίκες και οικογένειες

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου από την Πέμπτη (18/8). Ειδικά πακέτα με προνόμια για γυναίκες και οικογένειες.

Σε κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και να στηρίξουν την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Μάλιστα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε προνομιακά πακέτα για γυναίκες και οικογένειες. Στο promo video της Ένωσης συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, πιστός φίλαθλος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε σήμερα (18/08) ηλεκτρονικά η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της «Βασίλισσας» για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται και στα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Οlympic Hall Άνω Λιοσίων, από την Τρίτη 23/08, από 10:00 έως 18:00 καθημερινά και το Σάββατο από 10:00 έως 14:00 (Λεπτομέρειες θα βρείτε ΕΔΩ).

Συνενωσίτισσα/Συνενωσίτη,

η «Βασίλισσα» συνεχίζει την προσπάθειά της σ’ ένα μεταβατικό περιβάλλον, όπου η παρουσία σου στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων θεωρείται πλέον πιο επιτακτική από ποτέ.

Η «Βασίλισσα» βρήκε εμπόδια στο δρόμο της. Μέσα και έξω από τα στενά όρια του παρκέ. Δεν εγκατέλειψε καμία μάχη. Δεν λύγισε. Και συνεχίζει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια μέχρι την τελική της δικαίωση.

Στην 8ετία της Αναγέννησης πορεύτηκε άλλωστε μέσα από πολύπλοκες και ακανθώδεις καταστάσεις, αλλά πέτυχε με όραμα, διάθεση και πλάνο να κατακτήσει κορυφές. Να πανηγυρίσει τίτλους και μετάλλια. Να ανακτήσει την αίγλη της στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο στερέωμα, με δράσεις και διακρίσεις. Να βρει το ΣΠΙΤΙ της, μέσω του οποίου «κτίζει» το μέλλον της και δημιουργεί τις προσδοκίες για τα υψηλότερα, αλλά με υπομονή και σύνεση, όπως επιτάσσουν πλέον τα μηνύματα των καιρών.

Οι τιμές στα Εισιτήρια Διαρκείας είναι προσιτές, καθώς είναι ίδιες με τις τιμές της περιόδου κανονικότητας. Η ΑΕΚ BC αποφάσισε, ωστόσο, εν όψει της ερχόμενης περιόδου να εστιάσει στις Γυναίκες και στις Οικογένειες με προνομιακές τιμές, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο για να σπεύσουν στο ΣΠΙΤΙ μας.

Η «Βασίλισσα» είναι ΕΔΩ.

ΕΣΥ;"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ