ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρόστιμο 3.000 ευρώ για κουπόνια στοιχήματος στον πάγκο του Προμηθέα

ΑΕΚ:  Πρόστιμο 3.000 ευρώ για κουπόνια στοιχήματος στον πάγκο του Προμηθέα
INTIME

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€) τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ματς της Ένωσης με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της, αλλά και τα κουπόνια στοιχήματος που έριξαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την αχαϊκή ομάδα στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και
β) χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για πειθαρχικά παραπτώματα που δεν συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος (υβριστικά συνθήματα για τα οποία δεν έγιναν προειδοποιήσεις, χειρονομίες, επίδειξη χαρτονομισμάτων-κουπονιών), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 4-12-2021".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ