ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας: Οι δύο φάσεις που έφεραν το "διπλό"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας Πάτρας άλωσε το ΟΑΚΑ με τον Νίκο Γκίκα (τρίποντο) και τον Λάνγκστον Χολ (κλέψιμο) να "μιλούν" στο τελευταίο λεπτό. Δείτε τις δύο φάσεις που οδήγησαν την ΑΕΚ σε εντός έδρας ήττα!

Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Μάκης Γιατράς δεν αστειεύεται! Αφού νίκησε δύο φορές τον ΠΑΟΚ, επανέλαβε το κατόρθωμά του απέναντι στην ΑΕΚ. Έξι μέρες πριν η Ένωση δοκιμαστεί στο Final Four του Basketball Champions League, ο Προμηθέας Πάτρας πέρασε από το ΟΑΚΑ με τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει σπουδαία εμφάνιση και τον Μουχάμαντ Φαγιέ να... σιγοντάρει.

Οι δύο που έκριναν το αποτέλεσμα όμως ήταν ο Νίκος Γκίκας και ο Λάνγκστολ Χολ.

Ο πρώτος έβαλε το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς στα 46.7'' για το φινάλε, κι ενώ ο Προμηθέας Πάτρας ήταν στο -1. Παρά το γεγονός πως είχε 0/6 σουτ μέχρις εκείνο το σημείο κι απέναντί του τον Βινς Χάντερ, σηκώθηκε με αυτοπεποίθηση και έστειλε την μπάλα στον στόχο. Έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, για να κάνει τη διαφορά στο κρίσιμο σημείο.

Κι αφού το μεγαλύτερο βήμα είχε γίνει, ήρθε ο Λάνγκστον Χολ για να αποδείξει πως δεν είναι καλός μόνο στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Ο έμπειρος γκαρντ έπαιξε σπουδαία άμυνα στο φινάλε (τον βοήθησε πολύ κι η τοποθέτηση του Χρήστου Σαλούστρου απέναντι στον Μάνι Χάρις), διέγνωσε την πρόθεση του Μάνι Χάρις να πασάρει στον Ντελρόι Τζέιμς για το κάρφωμα και... τρύπωσε, κλέβοντας την μπάλα. Εξασφάλισε την κατοχή και πάσαρε στον Μουχάμαντ Φαγιέ, για να σιγουρευτεί πως οι γηπεδούχοι δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ