ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΕΚ - Προμηθέας: Ο Τζέριαν Γκραντ ζητούσε με αγωνία timeout αλά ΝΒΑ

ΑΕΚ - Προμηθέας: Ο Τζέριαν Γκραντ ζητούσε με αγωνία timeout αλά ΝΒΑ

Θύμα των ευρωπαϊκών κανονισμών και της απειρίας του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έπεσε ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα, που ζητούσε με αγωνία timeout σε παγίδα της ΑΕΚ στο 39' του αγώνα στο ΟΑΚΑ (VIDEO).

Μετράει μόλις μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε κάποια πράγματα μοιάζουν ακόμη "ξένα" για εκείνον. Ο Τζέριαν Γκραντ προσπαθεί να προσαρμοστεί σε 40λεπτους αγώνες, προσπαθεί να μάθει τους κανονισμούς με τα βήματα, φαίνεται όμως ότι στον Προμηθέα δεν του είχαν εξηγήσει ότι δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει timeout στη διάρκεια ενός αγώνα!

Ο Αμερικανός γκαρντ παγιδεύθηκε στο τελευταίο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ζητούσε με αγωνία timeout από τους διαιτητές και τελικά βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου χρεωμένος με λάθος. Έμαθε έτσι ότι στην Ευρώπη μόνο ο προπονητής μπορεί να ζητήσει διακοπή και λογικά δεν θα επαναλάβει αυτή την γκάφα, που πάντως δεν είναι και μεγάλη γκάφα, μιας και έχουμε δει πολλούς Αμερικανούς να πέφτουν στην ίδια παγίδα.

Για την ιστορία, ο Γκραντ είχε 18 πόντους από 4/6 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 1/1 βολή, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τι συνέβη με τον Τζεράι Γκραντ:

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ