ΑΕΚ

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Πολυτάρχου: "Είπα το ναι, ως στρατιώτης"

Ο Πολυτάρχου με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Πολυτάρχου με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου για το επόμενο διάστημα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών.

Οι πολλοί τραυματισμοί των τελευταίων εβδομάδων (με αποκορύφωμα τη σοβαρή ζημιά που υπέστη ο Νίκος Γκίκας) έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, όχι μόνο σε επίπεδο αγώνων, αλλά και προπονήσεων.

Έτσι, επιστρατεύτηκε ο Μιχάλης Πολυτάρχου, για να βοηθήσει για το προσεχές διάστημα. Ο πρώην αρχηγός των κιτρινόμαυρων αγωνίζεται φέτος στο Αιγάλεω, δεδομένου όμως του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είχε τη δυνατότητα να αποδεχθεί το κάλεσμα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

"Είπα το ναι, ως στρατιώτης της ΑΕΚ" παραδέχθηκε ο ίδιος, σπεύδοντας να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τον προπονητή του Αιγάλεω, Αλέξανδρο Ζαβό, για το γεγονός πως του έδωσαν την σχετική άδεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Πολυτάρχου:

"Είναι μεγάλη μου χαρά, που σ’ αυτή τη δύσκολη φάση, κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μου. Όπως είχα δηλώσει και παλαιότερα, είμαι "στρατιώτης" της ΑΕΚ και θα είμαι πάντα παρών όποτε κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω τον σύλλογο, που αγάπησα. Δεν είμαι ένας απλός πρώην αθλητής της. Και ξέρετε, ότι μ’ αυτή την "οπαδική ταυτότητα" αγωνίζομαι οπουδήποτε εδώ και χρόνια. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα λοιπόν για να έρθω, είπα το ναι, ως "στρατιώτης" της ΑΕΚ, δίχως δισταγμό. Χαρά και τιμή μου αυτή η πρόσκληση.

Θα βοηθήσω όσο μπορώ και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα, η οποία βεβαίως έκανε μεγάλα βήματα μπροστά από το 2015. Έφτασε ξανά σε εγχώρια και ευρωπαϊκά τρόπαια. Έφτασε να είναι ηγέτιδα δύναμη εντός και εκτός παρκέ. Είναι αυτονόητο, ότι παρακολουθώ την πορεία του οργανισμού και χαίρομαι πολύ. Νιώθω υπερήφανος, που στο ξεκίνημα της αναγέννησης ήμουν παρών. Όπως νιώθω υπερήφανος, που μαζί με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τα λοιπά στελέχη δώσαμε στα δύσκολα χρόνια μια γενναία και έντιμη μάχη και πετύχαμε την επιστροφή της ομάδας μας εκεί, που ανήκει.

Όσο με θέλει η ομάδα και ο προπονητής, είτε ένα λεπτό στην προπόνηση, είτε περισσότερο, θα είμαι εδώ. Είναι αλήθεια, ότι κάποιο... κακό μάτι έβλαψε την ομάδα μας. Εύχομαι από καρδιάς όλοι οι παίκτες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα υγιείς. Τους έχει ανάγκη η ΑΕΚ για να κάνει επιτέλους μία κανονική προπόνηση και για να διεκδικήσει ξανά και "επί ίσοις όροις" τους υψηλούς στόχους της σε όλες τις διοργανώσεις, που αξίζει και μπορεί.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Αιγάλεω, τον πρόεδρό του, τον κύριο Γιαννούλη Καλλίλα, αλλά και τον κόουτς Αλέξανδρο Ζαβό, οι οποίοι μου έδωσαν την άδεια για να βοηθήσω στις προπονήσεις της ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ