ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδός αγόρασε 100 διαρκείας για να δοθούν σε ανέργους και φοιτητές

Ανγκόλα και Γκρίφιν
Ανγκόλα και Γκρίφιν PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Οπαδός της ΑΕΚ από τη Μύκονο αγόρασε εκατό (100) εισιτήρια διαρκείας με σκοπό αυτά να διατεθούν σε ανέργους και φοιτητές. Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω ανακοίνωσης οπαδό της ομάδας που αγόρασε εκατό (100) εισιτήρια διαρκείας, με σκοπό αυτά να διατεθούν σε ανέργους και φοιτητές. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η Ένωση, αυτό θα συμβεί μόλις χαλαρώσουν (ή αρθούν) τα μέτρα που βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε εφαρμογή κι έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Η νίκη - πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της "Βασίλισσας".

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον "Ενωσίτη" επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού "κιτρινόμαυρου" πιστού της "Βασίλισσας" σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες.

Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των "Διαρκείας".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ