ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος νέος managing director

Ο Τριαντόπουλος
Ο Τριαντόπουλος ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τρίτη την πρόσληψη του Παναγιώτη Τριαντόπουλου. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει χρέη managing director στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, εκτός από την αναδιάρθρωση του ρόστερ της, προχωράει σε αλλαγές του οργανογράμματός της. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσληψη του Παναγιώτη Τριαντόπουλου, ο οποίος από την Τρίτη (16/8) αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director.

Μέχρι πρότινος ο Τριαντόπουλος ανήκε στο στελεχιακό δυναμικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όντας διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος. Είχε παραιτηθεί τον περασμένο Απρίλιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογούσε για την πορεία του Τριφυλλιού στη διάρκεια της τελευταίας διετίας, αλλά παρέμεινε στο πόστο του ως το φινάλε της σεζόν για να διευκολύνει την επόμενη ημέρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε: "H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Μanaging Director της ΑΕK ΒC.To Δ.Σ. της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Έχει σπουδάσει Oικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία management από το 2018.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής .

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής, Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, ηλεκτρονικών εκδόσεων, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την τελευταία διετία συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ