ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χατζηδάκη

Ο Μανώλης Χατζηδάκης
Ο Μανώλης Χατζηδάκης AEK BC

Ο Μάνος Χατζηδάκης (23 χρονών, 2.08 μέτρα) επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να ανακοινώνει την επιστροφή του στην ομάδα με ένα όμορφο VIDEO.

Ο Μάνος Χατζηδάκης (23 χρονών, 2.08 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ. Η "Ένωση" ανακοίνωσε την επιστροφή του διεθνή σέντερ με τριετές συμβόλαιο, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Η ΑΕΚ μάλιστα αποφάσισε να καλωσορίσει ξανά πίσω στις τάξεις της τον 23χρονο σέντερ με ένα υπέροχο VIDEO, δείχνοντας φάσεις από την εποχή που αγωνιζόταν στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου (2016-2018), με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Νέων το 2018, με τον ίδιο να καταλήγει λέγοντας "ωραία χρόνια, κάτι όμως έχει μείνει στη μέση".

Ο Χατζηδάκης αποτελεί την επισήμως την δεύτερη μεταγραφή της "Ένωσης", μετά τους Ζώη Καράμπελα (είχε αποκτηθεί από πέρυσι, αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας), αλλά πρακτικά είναι ο τρίτος νέος παίκτης της ομάδας, αφού μένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Όμηρου Νετζήπογλου.

Κοινό σημείο των τριών νέων παικτών της "Ένωσης" είναι η μικρή τους ηλικία, αφού ο Χατζηδάκης είναι 23 ετών, Ο Καράμπελας 22 ετών και ο Νετζήπογλου 21 ετών, με την ΑΕΚ να συνεχίζει την προσπάθειά της να χτίσει έναν ελληνικό κορμό με νεαρούς παίκτες, τους οποίους θα μπορέσει να βελτιώσει.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ