ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Χάποελ Ιερουσαλήμ στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Ο Κένι Γουίλιαμς σε αγώνα της ΑΕΚ
Ο Κένι Γουίλιαμς σε αγώνα της ΑΕΚ INTIME

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ στα προημιτελικά του Basketball Champions League με φόντο το Final Four, όπως προέκυψε από την κλήρωση. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Η ΑΕΚ έμαθε την αντίπαλό της στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Αυτή είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ με την "Ένωση" να καλείται να περάσει το εμπόδιό της - με μειονέκτημα έδρας - προκειμένου να προκριθεί στο Final Four της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στις 4 ή 5 Απριλίου στην PAIS Arena της Ιερουσαλήμ, ενώ στις 11 ή 12 Απριλίου ο αγώνας των Άνω Λιοσίων. Αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, τότε αυτός θα γίνει ξανά το γήπεδο της Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 18 ή 19 Απριλίου.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει το γεγονός ότι έχουμε δύο ισπανικούς εμφυλίους, με έναν εκ των δύο, το Τενερίφη - Μανρέσα, να είναι η επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, με την Τενερίφη τότε να κατακτά το τρόπαιο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών (πρώτη αναφέρεται η ομάδα που έχει πλεονέκτημα έδρας):
Βόννη - Στρασμπούρ
Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ
Τενερίφη - Μανρέσα
Μάλαγα - Μούρθια

Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες. Στο Final Four θα γίνει νέα κλήρωση, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών. Η ΑΕΚ είναι μάλιστα μία από τις ομάδες που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσει την διοργάνωση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ