ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λάνγκφορντ η επιστροφή, συμφωνία με την Ένωση

Ο Κιθ Λάνγκφορντ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ EUROKINISSI SPORTS

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Η βαριά ήττα από το Περιστέρι και το πρόβλημα υγείας του Μπράιαν Ανγκόλα φαίνεται ότι χτύπησε καμπανάκια στην "Ένωση", η οποία κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τον Κιθ Λάνγκφορντ (39 χρονών, 1.92 μέτρα).

Ο βετεράνος γκαρντ αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση των "κιτρινόμαυρων" και αναμένεται άμεσα να βρίσκεται στην χώρα μας για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Η απόκτησή του μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα παρά την ύπαρξη των 17 ban της FIBA, αφού το "letter of clearance" του βρίσκεται στην Ελλάδα επειδή την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι η "Ένωση" είχε κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τον Λάνγκφορντ τα Χριστούγεννα, με την συμφωνία τελικά να ολοκληρώνεται.

Ο Αμερικανός αναμένεται έτσι να επιστρέψει στην "Ένωση" λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του στο φινάλε της σεζόν 2020/21. Ο Λάνγκφορντ τις δύο τελευταίες σεζόν (2019/20 και 2020/21) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, κουβαλώντας στο σκοράρισμα την "Ένωση". Κάτι που έχει ανάγκη και τώρα η ΑΕΚ, δεδομένου ότι ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει ο Μπράιαν Ανγκόλα λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Είναι σαφές ότι η πολύμηνη αποχή του Αμερικανού είναι κάτι που έλαβε υπόψη η ΑΕΚ πριν συμφωνήσει μαζί του. Τα πιθανά κέρδη ωστόσο από την προσθήκη ενός παίκτη της κλάσης του Αμερικανού - και η σκέψη της συνύπαρξης με τον Ανγκόλα και τον Παππά - στην περιφέρεια έκαναν τους "κιτρινόμαυρους" να άρουν τις όποιες αμφιβολίες τους και να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, ελπίζοντας στο τέλος να βγουν όλες οι πλευρές κερδισμένες.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ