ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

ΑΕΚ και Άρης αποχαιρετούν τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς EUROKINISSI

Η ΑΕΚ και ο Άρης είναι δύο από τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεράστια καριέρα του και οι δύο ΚΑΕ έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του σπουδαίου προπονητή.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε το στίγμα του σε όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε. ΑΕΚ (1999-2001) και Άρης (1980-1982) ήταν δύο από τις ομάδες οι οποίες είχαν την τιμή να συνεργαστούν με τον σπουδαίο Σέρβο. Και οι δύο, με ανακοίνωσή τους, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια αλλά και την ευγνωμοσύνη τους προς την σπουδαία αυτή προσωπικότητα του παγκοσμίου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"H οικογένεια της «Βασίλισσας» θρηνεί για την τραγική απώλεια...

Η είδηση του χαμού ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της Ιστορίας μας, του τρις-τροπαιούχου Ντούσαν Ίβκοβιτς, προκαλεί ανατριχίλα, προκαλεί δέος. Στενοχώρια. Βουβαμάρα. Ανείπωτος και ο πόνος. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ πενθεί. Πενθεί και η ΑΕΚ.

Ο προπονητής-δάσκαλος, που μετά από 19 «άτιτλα» χρόνια οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση τριών τροπαίων (Κύπελλο Σαπόρτα 2000, Κύπελλο Ελλάδος 2000, Κύπελλο Ελλάδος 2001), δεν είναι πια μαζί μας. Θα είναι όμως για πάντα στην καρδιά μας.

Η ΑΕΚ BC εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του Σέρβου τεχνικού για το χαμό του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

«Ντούντα», η ΑΕΚ και ο κόσμος της αιώνια θα σ’ ευγνωμονούν για τα σπουδαία..."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η απώλεια του θρυλικού Σέρβου προπονητή σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς διετέλεσε προπονητής του ΑΡΗ από το 1980 έως το 1982 και η καριέρα του ήταν γεμάτη από διακρίσεις και τίτλους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..."

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ