ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίκειται συνάντηση Αγγελόπουλου - παικτών στην προπόνηση της Παρασκευής (28/5)

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελοπουλος
Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελοπουλος EUROKINISSI

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναμένεται να βρεθεί στην προπόνηση της ΑΕΚ αύριο (28/5) Παρασκευή, προκειμένου να μιλήσει για τους παίκτες λόγω των φετινών οφειλών που υπάρχουν και έχουν δημιουργήσει αναστάτωση.

Η ΑΕΚ πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα της στον τέταρτο ημιτελικό (71-78). Η εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της άφησε για λίγο στην άκρη άλλα ζητήματα, οικονομικής φύσης, ωστόσο δεν έχουν ξεχαστεί. Και για αυτό ακριβώς ο Μάκης Αγγελόπουλος αναμένεται να μιλήσει με τους παίκτες.

Με τους παίκτες να έχουν εκφράσει την δυσφορία τους για την καθυστέρηση των τελευταίων μισθών (κάποιοι είναι έναν, άλλοι δύο μισθούς πίσω, ενώ σε κάποιους υπάρχει χρέος και από την περσινή σεζόν), ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" τους διεμήνυσε ότι θα δώσει το παρών στην αυριανή (28/5) προπόνηση (σήμερα, 27/5, η ομάδα έχει ρεπό) προκειμένου να μιλήσει μαζί τους.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν δείξει κατανόηση στα προβλήματα που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο παράλληλα δεν έχουν κρύψει αρκετές φορές την ανησυχία τους για την κατάσταση, έχοντας στο μυαλό τους και τα 8 ban που "βαραίνουν" την ομάδα, κάτι που προκαλεί ανησυχία.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, κάποιοι παίκτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να προβούν σε ενέργειες, όπως ενδεχομένως κάποια αποχή από τις προπονήσεις ενόψει των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League. Όλα αυτά ωστόσο θα κριθούν μετά την αυριανή συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ και το κατά πόσο οι αθλητές των "κιτρινόμαυρων" θα πειστούν από αυτά που θα τους πει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ