ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκλεισε τον Ανδρέα Πετρόπουλο, της επιβλήθηκε νέο ban

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος ως παίκτης του Ιωνικού
Ο Ανδρέας Πετρόπουλος ως παίκτης του Ιωνικού EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Πετρόπουλο ως ένα νέο κομμάτι του ελληνικού κορμού και του ροτέισον, την ίδια στιγμή που η FIBA επέβαλε το 13ο ban.

Είναι γεγονός ότι ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας πλαισίωσης του έμψυχου δυναμικού της και η συμφωνία με τον Ανδρέα Πετρόπουλο, προκειμένου να γεμίσει την περιφέρειά της, είναι μια κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο 27χρονος γκαρντ ανήκε πέρυσι στον Ιωνικό Νικαίας, έχοντας 3.8 πόντους και 1.6 ριμπάουντ ανά 16'52'' λεπτά συμμετοχής στους αγώνες (κανονικής περιόδου και πλέι οφ) της Stoiximan Basket League. Το πιο παραγωγικό παιχνίδι του ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, απέναντι στον οποίο είχε 11 πόντους με 3/4 τρίποντα σε 31'36''.

Πρόκειται για μια επιλογή του ροτέισον των "κιτρινόμαυρων" που θα μπει δίπλα στις υπόλοιπες λύσεις της γραμμής των γκαρντ.

Εν τω μεταξύ, η FIBA ενημέρωσε για την επιβολή του 13ου ban, με αποτέλεσμα προσώρας να μην επιτρέπεται στην Ένωση να επισημοποιήσει συμφωνίες με παίκτες που έπαιζαν εκτός Ελλάδας. Εκτιμάται ότι όταν θα κριθεί αναγκαίο, θα βρεθεί η λύση και η Ένωση θα παρουσιαστεί όπως ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Στέφανος Δέδας.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ