ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αίτηση από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για κατάπτωση της εγγυητικής

ΑΕΚ: Αίτηση από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για κατάπτωση της εγγυητικής
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχουν ανοιχτές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και ενάμιση χρόνο, με τον 46χρονο τεχνικό να καταθέτει αίτημα για κατάπτωση της εγγυητικής των κιτρινόμαυρων.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΚ από τον Απρίλιο του 2021, αποτελεί όμως έναν από τους πρώην εργαζομένους της "Βασίλισσας" που δεν έχουν εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα τους. Εσχάτως, η πλευρά του 46χρονου τεχνικού προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει τα χρήματά της (χρέος 125.000 ευρω που αφορά μισθούς 10 μηνων), προχωρώντας σε αίτημα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που θα εξεταστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού η ανακοίνωση/ενημέρωση που δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουνίου εξηγεί πως απορρίφθηκε το αίτημα περί αναβολής.

Η ανακοίνωση από την ΕΕΑ:

"Αίτηση του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ. (εξ αναβολής) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ