ΑΕΚ

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΚΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη (1/12)

Η ομάδα της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου
Η ομάδα της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου EUROKINISSI

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ αύριο Τρίτη (1/12), στο κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα και μετά να διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Στην δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας του κορονοϊού και εν μέσω καραντίνας, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη (1/12) και ώρα 10:00-14:00, εθελοντική αιμοδοσία στο κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), με σκοπό να συνδράμει όπως μπορεί στο σύστημα υγείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Όλα είναι έτοιμα σχετικά με τον προγραμματισμό για την αυτονόητη ανάγκη για αιμοδοσία, αλλά και με τα δέοντα υγειονομικά μέτρα εξαιτίας της κατάστασης, που επικρατεί.

Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει, λοιπόν, ότι αύριο (Τρίτη, 01/12) από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ),

Το αίμα θα διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ