ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Ο Βασίλης Σπανούλης θα παίξει τον πρώτο του τελικό ως κόουτς με... αντίπαλο τον κόσμο

ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT /
ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT / EUROKINISSI SPORTS

Εκτός έδρας θα παίξει, επί της ουσίας, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament αφού η διοργάνωση φιλοξενείται στο γήπεδο της αντιπάλου της, Μέγκα.

Η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου, έχοντας για αντίπαλο -πέρα από τη Μέγκα- και τον κόσμο! Ο λόγος; Η τελική διοργάνωση για τους μικρούς της EuroLeague φιλοξενείται στη Hala Sportova Ranko Zeravica, το γήπεδο που χρησιμοποιεί η Μέγκα εδώ και μία τριετία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είναι λίγοι οι φίλοι/υποστηρικτές του σερβικού συλλόγου που θα βρεθούν στις εξέδρες για να "σπρώξουν" τη Μέγκα μέχρι τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Όπερ και σημαίνει πως οι (νεαροί) παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα πρέπει να διαχειριστούν, εκτός των άλλων, τα συναισθήματά τους.

Θυμίζουμε πως ο τελικός με τη Μέγκα έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μαΐου στις 13.15.

Το SPORT24 στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με moto το "Impossible is Nothing" δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να βγουν στο προσκήνιο μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ