ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Η INSEP Παρί ξεκοκάλισε με 107-46 την Μακάμπι

Adidas Next Generation Tournament: Η INSEP Παρί ξεκοκάλισε με 107-46 την Μακάμπι
PRINTSCREEN

Ισοπεδωτική η INSEP Παρί στην 2η ημέρα του Adidas Next Generation Tournament, διέλυσε με 107-46 την Μακάμπι, στήνοντας πάρτι από το πρώτο δεκάλεπτο όταν έτρεξε σερί 30-0.

Διαστημική. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει την INSEP Παρί, η οποία στην 2η ημέρα του Adidas Next Generation Tournament ποδοπάτησε την Μακάμπι με το απίστευτο 107-46!

Η γαλλική ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μακάμπι, τρέχοντας ένα αδιανόητο σερί 30-0 (!) στην πρώτη περίοδο για να ξεφύγει με 37-5, την οποία τελικά έκλεισε προηγούμενη με 37-8. Έκτοτε αποφάσισε να μην κατεβάσει ρυθμούς, με την διαφορά να ξεπερνάει τους 60 πόντους, με τους Ισραηλινούς να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Οι Γάλλοι έκλεισαν τον αγώνα σουτάροντας με 76.7% στα δίποντα (33/43), 42 ριμπάουντ, 28 ασίστ και 20 κλεψίματα, με την Μακάμπι να κλείνει τον αγώνα με 18/52 σουτ, μόλις 2/4 βολές και 30 λάθη, σε ένα από τα πιο μονόπλευρα παιχνίδια στην ιστορία του θεσμού.

Ο Μάελ Χάμον Κρέσπιν με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ράιαν Ρούπερτ να προσθέτει 20 πόντους. Για τους ηττημένους, οι Ίντο Λουζ και Σαχτσάρ Ντορόν είχαν από 9 πόντους.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ