ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι και Μέγκα πήραν τις wild cards, μένει η ομάδα του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης INTIME

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι ο Ερυθρος Αστέρας, η Μακάμπι και η Μέγκα Μότσαρτ πήραν τις wild cards για το Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου, κλείνοντας την 8αδα. Μένει μόνο να γίνει γνωστό το ρόστερ της ομάδας επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη.

Η 8αδα του Adidas Next Generation Tournament (ANGT) του Βελιγραδίου (18-21/5) είναι πλέον γνωστή. Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τις τρεις ομάδες που πήραν τις wild card και θα συμπληρώσουν το τελικό τουρνουά. Ο λόγος για τον Ερυθρό Αστέρα, την Μέγκα Μότσαρτ και την Μακάμπι.

Οι τρεις αυτές ομάδες θα συναντήσουν τις 4 ομάδες που κατέκτησαν την 1η θέση στα τέσσερα ANGT που προηγήθηκαν. Ο λόγος για την την Βιλερμπάν (1η θέση στο Βελιγράδι), την Στελατσούρα (1η θέση στην Πάτρα), την INSEP (1η θέση στο Βαρέζε) και την Ρεάλ (1η θέση στην Λιουμπλιάνα). Η 8η ομάδα θα είναι φυσικά αυτή που θα έχει προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη και θα αποτελείται από επίλεκτους παίκτες.

Το ρόστερ της ομάδας που θα παρατάξει ο άλλοτε διεθνής γκαρντ δεν είναι ακόμα γνωστό. Η σύστασή του θα προκύψει από τους παίκτες που προπόνησε στα τέσσερα προηγούμενα τουρνουά, φτιάχνοντας την απόλυτη ομάδα επιλέκτων. Είναι δηλαδή πιθανό να έχει μεταξύ άλλων στην διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, που από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ