ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation: Πρώτη στον όμιλο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, τέταρτος ο Παναθηναϊκός

ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT / 2  /   /  - NGP (  / EUROKINISSI)
ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT / 2 / / - NGP ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο Adidas Next Generation του Βαρέζε έκανε το 3/3 και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου. Τρεις σερί ήττες μέτρησε ο Παναθηναϊκός, που κατετάγη τελευταίος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα και τερμάτισε στην τελευταία θέση του Α' Ομίλου στο Adidas Next Generation του Βαρέζε. Το τριφύλλι πλήρωσε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο και λύγισε από την Ακαδημία Βαρέζε (78-53), γεγονός που το φέρνει να αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου με φόντο την 7η θέση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε το ντέρμπι με την Μπανταλόνα (69-60), έχοντας σε σπουδαία βραδιά τον Ζακαρί Περίν (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ). Η Next Gen Varese τερμάτισε, έτσι, στην κορυφή του Α' Ομίλου και την Κυριακή 3 Απριλίου θα μονομαχήσει με το INSEP για τον τίτλο του πρωταθλητή στο Βαρέζε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ποδαράς): Αβδάλας Γ. 7 (1/6 τρίποντα), Γεωργιάδης 5, Βασιλειάδης 3 (1), Δήμου 11 (3 ριμπάουντ), Δημητρός 7 (1), Ευαγγελίου, Ξωξάκος 7 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Δεϊμέζης 1 (0/7 σουτ, 1/2 βολές), Αβδάλας Ν. 9 (3/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 0/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κατσαφούρος, Μπαλά Καγιού 3 (7 ριμπάουντ).

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ