ELITE LEAGUE

Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τη Δάφνη Δαφνίου

Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τη Δάφνη Δαφνίου
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ τιμώρησε με μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών (έναν φέτος κι έναν του χρόνου) τη Δάφνη Δαφνίου για τη μη εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα την προηγούμενη βδομάδα.

Η ΕΟΚ τιμώρησε άμεσα τη Δάφνη Δαφνίου για το γεγονός πως δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, στους πράσινους επιβλήθηκε μηδενισμός για την αναμέτρηση που δεν έγινε ποτέ, αλλά κι αφαίρεση δύο βαθμών (ένας φέτος κι ένας για την επόμενη σεζόν).

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μετά από απόφαση του Κ.Σ. του Δ.Σ. της ΕΟΚ με αρ. πρωτ. 12/16-03/2022 δεν έγινε η αποδεκτή η αιτιολογία που αναφέρεται για τη μη μετάβασή σας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας-ΓΣ Δάφνη Δαφνίου της 12/3/2022 (άρθρο 3 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών). Για το λόγο αυτό αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδας σας και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ Καρδίτσας με σκορερ 20-0 (άρθρο 47, παρ. 2η).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-23".

TAGS ELITE LEAGUE ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ