ELITE LEAGUE

Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Ο Πρωτέας Βούλας πήρε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Α1 γυναικών

Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Ο Πρωτέας Βούλας πήρε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Α1 γυναικών
INTIME

Ο Πρωτέας Βούλας έγινε η τρίτη και τελευταία ομάδα μετά τον Εύνικο και τον Παναθλητικό που εξασφάλισε το εισιτήριο για την Α1 γυναικών, κερδίζοντας τον Πιερικό Αρχέλαο με 90-47 στο μπαράζ ανόδου που έγινε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας.

Μεγάλη ημέρα για τον Πρωτέα Βούλας που επικράτησε με 90-47 του Πιερικού Αρχέλου στο μπαράζ ανόδου που έγινε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας και εξασφάλισε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Α1 γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 από την νέα αγωνιστική περίοδο, μαζί με τον Εύνικο και τον Παναθλητικό που είναι οι άλλες δύο ομάδες που ανέβηκαν.

Ο Πρωτέας Βούλας πήρε από το ξεκίνημα προβάδισμα στο σκορ και έχοντας για κορυφαίες τις Χατζηγιακουμή, Μάντυ Αναστασοπούλου και Χριστίνα Αναστασοπούλου έφτασε στην επικράτηση. Από τον Πιερικό Αρχέλαο η Δήμητρα Τελίδου τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους.

Θυμίζουμε πως στην ομάδα της Βούλας αγωνίζεται και η Αν Λορ Ζεσέρ, η γυναίκα του παίκτη του Ολυμπιακού, Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Πρωτέας Βούλας-Πιερικός Αρχέλαος 90-47

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γερακίνης-Μαραμής

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-8, 55-23, 74-33, 90-47

Πρωτέας Βούλας (Μίχα, Κουτρόγιαννου): Χατζηβασιλείου 6(1), Ξενιτοπούλου 6, Σπαθάρου 6(2), Κουζούκα, Ζουρνή 6, Σακελλαρίου 7(1), Χατζηγιακουμή 19(4), Αναστασοπούλου Μ. 19(1), Περδικάκη, Σκουμπάκη, Αναστοπούλου Χ. 18(3), Ζέσερ 4.

Πιερικός Αρχελαος (Τσάτσας): Κάραλη, Τελίδου 30(3), Κιολέογλου 3(1), Γεωργιάδου, Καρανικόλα 3, Παπανικολάου, Λάππα, Μάντη 2, Μπουμπουλέντρα 3(1), Ζαρκανέλα 2, Γκρίτζαλη 4.

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ