ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

1987: Η στιγμή που ο Καμπούρης στήθηκε ξανά στη γραμμή των βολών και έκανε το... 101-102

Ο Αργύρης Καμπούρης εκτελεί μία ελεύθερη βολή στο ΣΕΦ
Ο Αργύρης Καμπούρης εκτελεί μία ελεύθερη βολή στο ΣΕΦ SPORT24

Ο Αργύρης Καμπούρης πήρε την μπάλα. Στάθηκε στην γραμμή των βολών στο ΣΕΦ όπως το 1987. Και εκτέλεσε δύο βολές για χάρη του SPORT24, ξυπνώντας αναμνήσεις από την κατάκτηση του Eurobasket, στην επέτειο των 34 χρόνων.

Ο Αργύρης Καμπούρης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν πάλι στο ΣΕΦ. 34 χρόνια μετά την κατάκτηση του Eurobasket 1987, δύο εκ των πρωταγωνιστών του έπους του 87 μίλησαν στον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Βασίλη Σκουντή στην επετειακή εκπομπή του SPORT24. Αυτή η κουβέντα δεν γινόταν να είναι πλήρης αν δεν περιελάμβανε αυτό που ήθελαν όλοι: Δύο βολές.

Ο Αργύρης Καμπούρης στάθηκε στην γραμμή των βολών, όπως στο φινάλε της παράτασης του τελικού του 1987 κόντρα στην Σοβιετική Ένωση στις 14 Ιουνιου 1987, όταν με 2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 103-101, στέλνοντας την Ελλάδα στον 7ο ουρανό. Πήρε την μπάλα από τον Παντελή Βλαχόπουλο. Και εκτέλεσε δύο βολές. Στην πρώτη αστόχησε. Στην δεύτερη ευστόχησε.

"Παλικάρι μου! Μέσα ήταν και η προηγούμενη. Φοβερός Αργύραρος για άλλη μία φορά. Όσα χρόνια και να περάσουνε, την βολή δεν θα την χάσουμε" φώναξε Παναγιώτης Γιαννάκης ενώ του έδωσε το χέρι.

Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο:

Οι "αυθεντικές" βολές του Αργύρη Καμπούρη, πριν από 34 χρόνια:

Δείτε ξανά όλη την εκπομπή του SPORT24 από το παρκέ του ΣΕΦ:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ