ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράπτορς: Σκέψεις να δώσει εντός έδρας αγώνες στο Λούιβιλ λόγω κορονοϊού

Ράπτορς: Σκέψεις να δώσει εντός έδρας αγώνες στο Λούιβιλ λόγω κορονοϊού
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, στο ΝΒΑ υπάρχει η σκέψη έχουν οι Ράπτορς ως έδρα το Λούιβιλ στο ξεκίνημα της σεζόν 2020/21, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων ανάμεσα σε ΗΠΑ και Καναδά εξαιτίας του κορονοϊού.

Οι Τορόντο Ράπτορς ενδέχεται να γίνουν... Λούιβιλ Ράπτορς στο ξεκίνημα της σεζόν 2020/21. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το "Yahoo!Sports", το οποίο επικαλείται πηγές από το ΝΒΑ.

Με τον κορονοϊό να εξακολουθεί να ορίζει τα πάντα και τις ΗΠΑ να έχουν απαγορεύσει τις μετακινησεις από και προς τον Καναδά, οι Ράπτορς αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικό πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πέσει στο τραπέζι να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους στις ΗΠΑ στο ξεκίνημα της σεζόν, με το Λούιβιλ να αποτελεί την πιο σοβαρή προοπτική αυτή τη στιγμή.

Δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς με τα ισχύοντα δεδομένα οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, η έδρα που θα έχουν οι Ράπτορς δεν φαίνεται να κάνει ιδιαίτερη διαφορά, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα θέμα που πάντα θα απασχολεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε δύο άλλες μεγάλες επαγγελματικές λίγκες στις ΗΠΑ εφαρμόστηκε αυτό το μέτρο λόγω του περιορισμού στις μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, στο MLS (ποδόσφαιρο) οι Τοροντο FC υποχρεώθηκαν να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Ιστ Χάρτφρντ, ενώ στο MLB (μπέιζμπολ) οι Τορόντο Μπλού είχαν ως έδρα το Μπάφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ