ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξύλινο, ηλεκτρικό αυτοκινητάκι έβγαλε η Hyundai

Ξύλινο, ηλεκτρικό αυτοκινητάκι έβγαλε η Hyundai

Το μικρότερο, ηλεκτρικό της μοντέλο, αποκάλυψε η κορεατική μάρκα, διαθέτοντας τεχνολογία Emotion Adaptive Vehicle Control (EAVC).

Ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, ρεπλίκες γνωστών μοντέλων παραγωγής, υπάρχουν πολλά. Ξύλινο, όμως, ηλεκτρικό, και με εκπληκτική τεχνολογία του μέλλοντος, δεν έχουμε ξαναδεί.

Το αυτοκινητάκι, εφοδιάζεται με σύστημα Emotion Adaptive Vehicle Control (EAVC), το οποίο θα μπορεί να βελτιστοποιεί και να εξατομικεύει τον εσωτερικό χώρο της καμπίνας, χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη και την τεχνολογία αναγνώρισης βιολογικών σημάτων για την ανάλυση της συναισθηματικής κατάστασης του οδηγού!

Το στυλ αυτού του μικρού ηλεκτρικού οχήματος, βασίζεται στο πρωτότυπο EV «45» που παρουσίασε η Hyundai το 2019 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι σχεδιαστές της Hyundai προσάρμοσαν την φωτεινή υπογραφή με λαμπτήρες σε σχήμα κύβου, με όλες τις ακμές στο αμάξωμα.

Επίσης, διαθέτει ένα μικρό κινητήρα με δύο μοτεράκια DC, που βγάζουν μέγιστη ταχύτητα 7 χλμ./ώρα και –όπως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό- φέρει ένα κάθισμα στη μέση του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ