ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στην κορυφή η Ford με τα ελαφρά επαγγελματικά της μοντέλα

Στην κορυφή η Ford με τα ελαφρά επαγγελματικά της μοντέλα
FORD

Ένα στα τρία επαγγελματικά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα φέρουν το σήμα της Ford, η οποία ενισχύει διαρκώς την εμπορική της παρουσία στην ελληνική αγορά.

Και οι επαγγελματίες έχουν ψυχή, όχι μόνο οι ιδιώτες. Υπό αυτή την έννοια, τα επαγγελματικά μοντέλα μπορούν να έχουν την τιμητική τους, δεδομένης και της εμπορικής κίνησης. Η Ford ενισχύει διαρκώς την εμπορική της παρουσία στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, με τα Transit Van, Ranger και Transit Custom.

Συνολικά, κατά την περίοδο Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2020, η Ford βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των LCV οχημάτων, με μερίδιο αγοράς 20,1%.

Ειδικά τον Σεπτέμβριο, η Ford κατέκτησε την πρώτη θέση στα ελαφρά επαγγελματικά, ταξινομώντας σχεδόν τα διπλά αυτοκίνητα από τη δεύτερη εταιρεία, έχοντας μερίδιο 29,5%. Δηλαδή, 1 στα 3 επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν στη χώρα μας, τον περασμένο μήνα, ανήκαν στην πολυσυλλεκτική οικογένεια των LCV μοντέλων της Ford!

Το Transit Van πρωτοστατεί στη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων Ford παρέχοντας εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης που μπορεί να φτάσει στα 15,1 κυβικά μέτρα.

Την ίδια στιγμή, το Ranger, διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης σε όλες τις συνθήκες, αξιοπιστία, πρακτικότητα και προηγμένες τεχνολογίες.

Στις κορυφαίες εμπορικές επιδόσεις της Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών μοντέλων, σημαντική είναι, επίσης, η συνεισφορά του Transit Custom, ενός μοντέλου με πλειάδα βραβείων στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο «International Van of the Year».

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ