ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρώτη η Opel Hellas από όλες τις Opel/Vauxhall στην Ευρώπη

Πρώτη η Opel Hellas από όλες τις Opel/Vauxhall στην Ευρώπη

H Opel Ελλάς κατέγραψε εξαιρετική πορεία το 2020, με σημαντικές διακρίσεις στους κόλπους της Opel/Vauxhall.

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Opel Hellas, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των υπολοίπων θυγατρικών αλλά και εισαγωγικών εταιριών στην Ευρώπη, ως προς το μερίδιο πωλήσεων επιβατικών.

Εστιάζοντας τα δύο τελευταία χρόνια σε μοντέλα που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις νέες αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών CO2, η Opel/Vauxhall κατάφερε να βρεθεί σε ηγετική θέση. Και σε αυτόν τον τομέα η συνδρομή της Opel Hellas ήταν σημαντική, καθώς τα ετήσια αποτελέσματά της ήταν αισθητά βελτιωμένα έναντι του στόχου που είχε τεθεί στην οργάνωση.

Πρώτη η Opel Hellas από όλες τις Opel/Vauxhall στην Ευρώπη

Το 2021 η μάρκα θα παρουσιάσει στην ελληνική αγορά, το Mokka, ως πρωτοπόρο εκφραστή της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας, τις ηλεκτρικές εκδόσεις των επαγγελματικών μοντέλων Combo και Vivaro, τα ανασχεδιασμένα Crossland και Grandland και το νέο Astra. Αιχμή του δόρατος παραμένει το Corsa με θερμικούς και ηλεκτρικούς κινητήρες, όπου το 2020 όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, αλλά και να αυξήσει το μερίδιο στην κατηγορία του κατά 2%.

«Η πανδημία COVID-19 επηρέασε αρνητικά την αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολό της. Παρά την μείωση των πωλήσεων, η Opel Hellas προέβλεψε επιτυχώς τη διακύμανση της ζήτησης και κατάφερε να διατηρήσει τη διείσδυσή της στην αγορά στα επίπεδα του 2019», αναφέρε ο Λεωνίδας Μισαλάκης – Country Director.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ