ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Concept EQT

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Concept EQT

Η Mercedes-Benz Vans επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της με ένα van για οικογένειες και άτομα που ενδιαφέρονται για δραστηριότητες αναψυχής (PHOTOS).

Η οικογένεια των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων EQ της Mercedes-Benz διευρύνεται. Αυτή τη φορά, ο κλάδος των επαγγελματικών van, παρουσιάζει το Concept EQT, ένα premium μοντέλο στην κατηγορία μικρών φορτηγών για οικογένειες και ιδιώτες που ενδιαφέρονται για δραστηριότητες αναψυχής.

Το πρωτότυπο όχημα παραγωγής, η νέα T-Class, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022, συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο της μικρής κατηγορίας van, μαζί με την εμπορική έκδοση Citan που θα γιορτάσει την πρεμιέρα της φέτος, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως ηλεκτρικής παραλλαγής, που θα ακολουθήσει.

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Concept EQT

Το Concept EQT είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μέλος της οικογένειας Mercedes-EQ. Το χαρακτηριστικό μπροστινό μαύρο πλαίσιο με προβολείς LED ρέει απρόσκοπτα από το καπό, ενώ τα λαμπερά αστέρια διαφορετικού μεγέθους με εφέ 3D, εμφανίζονται στην κλειστή μάσκα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 21 ιντσών, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, το περίγραμμα αλουμινίου, η συρόμενη πλευρική πόρτα και οι πίσω προβολείς LED που συνδέονται με μια φωτεινή λωρίδα, αναδεικνύουν μια ενδιαφέρουσα σιλουέτα μήκους 4,945 μ., πλάτους 1,863 μ. και ύψους 1,826 μ.

Στην καμπίνα η διχρωμία είναι χαρακτηριστική, με ανακυκλωμένο δέρμα, στρογγυλούς αεραγωγούς σε γυαλιστερό μαύρο, γαλβανιζέ διακοσμητικά στοιχεία, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και 7θέσια διάταξη καθισμάτων, με τα δύο της 3ης σειράς να είναι ανεξάρτητα, να αναδιπλώνουν ή να αφαιρούνται, και να φέρουν ιμάντες συγκράτησης αντικειμένων.

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Concept EQT

Το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX μπορεί να λειτουργήσει βολικά χρησιμοποιώντας την κεντρική οθόνη αφής, τους διακόπτες ελέγχου αφής στο τιμόνι και, προαιρετικά, τον φωνητικό βοηθό «Hey Mercedes», που ήδη γνωρίζουμε.

Η οθόνη πολυμέσων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία της πλοήγησης καθώς και για τους τρόπους οδήγησης. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Mercedes me, προσφέρονται επίσης υπηρεσίες και λειτουργίες πλοήγησης ειδικά για ηλεκτρικά, όπως η απεικόνιση των σταθμών φόρτισης, το ηλεκτρικό εύρος και ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός διαδρομών λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο φόρτισης, τον καιρό ή την κατάσταση της κυκλοφορίας.

Το πρωτότυπο όχημα φέρει κι ένα ηλεκτρικό longboard από αλουμίνιο, ενσωματωμένο στο χώρο φόρτωσης. Αποθηκεύεται στο διπλό δάπεδο κάτω από ένα καπάκι πλεξιγκλάς τοποθετημένο σε πλαίσιο αλουμινίου.

Εν αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Concept EQT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ