ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πινελιές ανανέωσης στο Seat Ibiza

Πινελιές ανανέωσης στο Seat Ibiza
SEAT

Προβολείς LED, λογότυπο Ibiza με ανάγλυφη γραφή, ψηφιακό περιβάλλον, νέα συστήματα ψυχαγωγίας / ενημέρωσης.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε το supermini της Seat να υποστεί το λεγόμενο facelift. Ένα μοντέλο που αποτέλεσε πυλώνα για την ισπανική μάρκα, από το 1984, καθώς σε 37 χρόνια και πέντε γενιές, πούλησε σχεδόν 6 εκατομμύρια μονάδες.

Η σημερινή, 5η γενιά του μοντέλου, περιλαμβάνει 100% προβολείς LED ως στάνταρ, το λογότυπο Ibiza με ανάγλυφη γραφή, πιο μοντέρνο εσωτερικό με ανασχεδιασμένους και φωτιζόμενους αεραγωγούς, συστήματα ψυχαγωγίας / ενημέρωσης με μεγαλύτερες οθόνες (8,25 και 9,2 ιντσών), υψηλότερα επίπεδα συνδεσιμότητας με την προσθήκη του SEAT CONNECT, της ασύρματης πρόσβασης στο CarPlay και στο Android Auto, καθώς και της φωνητικής αναγνώρισης "Hola Hola".

Επίσης, σε εξοπλισμό προστέθηκαν νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το Travel Assist, το Lane Assist, το Traffic Sign Recognition, το High Beam Assist και το Side Assist.

Το φρεσκαρισμένο Seat Ibiza θα είναι διαθέσιμο με έξι διαφορετικούς κινητήρες, τους γνωστούς που υπάρχουν στη γκάμα: βενζίνης 1.0 lt - 80PS (ατμοσφαιρικό, με 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων), 1.0 lt TSI – 95 PS (turbo με 5άρι μηχανικό), 1.0 lt TSI – 110 PS (turbo με 6άρι μηχανικό ή 7άρι διπλού συμπλέκτη DSG), 1.5 EcoTSI - 150PS, βενζίνης και φυσικού αερίου CNG 1.0 TGI – 90 PS (με 6άρι μηχανικό κιβώτιο).

Στην Ελλάδα αναμένεται προς τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ